lunes, 5 de marzo de 2012

VALORACIÓ DE LES MEVES COMPETÈNCIES

Per tal de afavorir la reflexió personal respecte al propi perfil professional seguidament identificaré les competències que tinc adquirides i les que penso que necessiten d’una millora. Per començar he de dir que la competència d’organitzar i animar situacions d’aprenentatge mes o menys la tinc adquirida, la competència de gestionar la progressió dels aprenentatges tindria que treballar-la una mica més i tenir-la més en compte, una altra de les competències que també tinc molt present i que penso que té un pes molt important és la de elaborar i fer evolucionar els dispositius de diferenciació. Fent referència a la competència de implicar als alumnes en els seus aprenentatges i en el seu treball, penso que hi ha competències específiques dintre d’aquesta que són complicades de dur a terme en un grup, com per exemple oferir activitats de formació “a la carta”, però que es pot intentar millorar per la meva part.

Seguint amb les competències, una de les que veig molt important i que cada mestre tindria que tenir ben adquirida per a poder treballar i ensenyar als infants és la de treball en equip, ja q a l’escola tots formem part d’una gran equip i hem de aprendre a treballar tots plegats. La competència de participar en la gestió de l’escola és una mica més complicada, per la meva part penso que hauria de treballar-la més ja que és molt important que tots participen en la gestió de l’escola, ja que l’escola és part de nosaltres.

Finalment dir que les competències d’informar i implicar als pares, afrontar els deures i els dilemes ètics de la professió i organitzar la pròpia formació continua són competències que crec que tenc adquirides i que tenen un pes molt important en el nostre treball com a docents. La competència que he de dir que no he treballat massa i per la qual cosa hauria de centrar-me en ella e intentar treballar-hi més és la de utilitzar les noves tecnologies.

No hay comentarios:

Publicar un comentario