jueves, 3 de mayo de 2012

PLANS DE MILLORA DE L'ETAPA 0-3 EN XARXA



La veritat és que ha estat molt difícil cercar en xarxa algun pla de millora en l’etapa de 0-3. L’únic que he trobat és una escoleta privada que va dur a terme un pla de millora sobre  “l’estimulació primerenca”. Seguidament comentaré el que posa a la web d’aquesta escoleta.

 El que es proposen amb el seu pla de millora es afavorir l’educació integral dels alumnes mitjançant programes d’estimulació ajustats a les necessitats i al procés de cada infant, a més a més, d’avaluar les dificultats d’aprenentatge de cada nen mitjançant l’avaluació inicial i continua. Una altra cosa que em va sorprendre del seu pla de millora es que posa que han de posar en pràctica els programes d’estimulació contemplant les adaptacions curriculars necessàries per a cada nen.

Per a  aquesta escoleta aquest és el seu pla de millora, per a mi això és treballar d’una manera adequada respectant en tot moment els ritmes i les necessitats dels infants. Per això penso que aquesta escola a l’hora de fer aquest pla de millora i canviar la seva forma de treballar va donar un gran canvi, ja que va començar a treballar de la manera més adequada, és a dir, respectant i tenint en compte en tot moment als infants, els seus ritmes, el seu estil d’aprenentatge i les seves necessitats.
Aquí us deixo el enllaç de la pàgina: http://perso.wanadoo.es/vcandelas/plan_de_mejora.htm

No hay comentarios:

Publicar un comentario