lunes, 18 de junio de 2012

QUÈ HA DE PASSAR PER A QUÈ LA MESTRA APRENGUI? I PER A QUE JO APRENGUI?



Una mestra al meu parèixer ha d’estar aprenent en tot moment, ja que les situacions que es donen dia a dia dintre de l’aula son situacions diferents, enriquidores i de les quals la mestra si és una bona observadora i mostra interès per al seu treball anirà aprenent cada dia, és com una formació continua, que mai s’atura.

Una altra cosa per la qual la mestra s’adoni que ha de seguir aprenent, és que ella mateixa se’n adoni que encara li manquen destreses, tècniques i habilitats que encara no hagi descobert i poc a poc anirà descobrint.

Igualment penso que tant les mestres com a totes les persones en tot moment anem aprenent coses, ja sigui de forma conscient o de forma inconscient, però en enriquim i aprenem en tots els moments de la nostra vida i gràcies als nostres errors.

Per a que jo aprengui tot ha de continuar com fins ara, és a dir, tenint il·lusió, ganes d’aprendre i d’investigar coses noves, tenir la ment ben oberta per adaptar-me als canvis, a les noves propostes, als nous reptes que ens ofereix la vida dia a dia.

A més a més he d’adaptar en tot moment una actitud d’observadora i fixar-me en tots el moments, no tenir por a l’error, ja que gràcies a ell podem aprendre noves coses. Per finalitzar que tant una mestra com jo mai hem de d’abandonar les ganes, la il·lusió i les ganes d’aprendre coses noves, perquè si perdem això, ho perdem tot!

No hay comentarios:

Publicar un comentario